Bygg som kler omgivelsene. Og motsatt.

Kantors Utsikt får store grøntarealer rett i nærheten, og dette vil bygningene bære preg av.

Bygningskroppene blir spennende og varierte, hvor utspring fra balkonger i ulik form og størrelse vil skape et variert og lekent uttrykk. Kledningen på byggene blir i beiset treverk, og klatreplanter opp langs veggene vil knytte bygningene sammen med de grønne omgivelsene. Kantors Utsikt blir grønn på flere måter. Utover fjernvarme som allerede er bestemt sees det nå på flere energi besparende løsninger for Kantors Utsikt. Tomten blir i all hovedsak en naturtomt, hvor overgangen mellom tomten og skogen blir glidende. Som beboer i Kantors Utsikt kan du glede deg over å ha Kantorbekken helt i utkanten av tomten som skaper en naturlig, levende ramme. Her blir det satt opp griller, benker, bord og lekeapparater, og en lettgått sti fra leilighetene gjør det lett for alle å komme ned dit.

Omgivelser skapt for et allsidig liv.

Er du glad i å bevege deg, blir dette et perfekt sted å bo. Turområdene begynner syd for Kantors Utsikt og herfra venter det muligheter i alle retninger.

Du går til idylliske Gjersjøen på ti minutter, kulpene som ligger øverst i elven er populære fiskeplasser. Gjersjøen rundt er også et populært mål for syklister, og du er på hjul i løpet av sekunder. Om vinteren har du alpinbakken på Ingierkollen like i nærheten, om sommeren er du en kjapp sykkeltur unna Hvervenbukta. Svartskog er flott hele året, vakker natur, fine, gamle bygninger og kulturminner som strekker seg tilbake til steinalderen. Når det frister med kultur du kan nyte med flere sanser, har Kolbotn flere gode spisesteder og caféer. Matbutikker, vinmonopol, frisør, jernvare, klesbutikk, gullsmed og sko – alt ligger minutters gange hjemmefra.

Å bo minutter unna hovedstaden, ha ditt eget, trivelige nærsentrum noen hundre skritt hjemmefra og natur tilgjengelig rett på utsiden av døra er en vrien øvelse å få til. I Kantors Utsikt vil du klare det.

Kvaliteter du ikke venter deg, men raskt vil sette pris på.

Prosjektet vil bestå av to bygg på seks etasjer med 47 leiligheter totalt. Stort nok til et spennende og variert fellesskap, lite nok til at du blir på hils med de fleste og på fornavn med de rett i nærheten. Størrelsen varierer fra to-roms på 36 kvadratmeter til fire-roms på 83, alle får egen balkong eller markterrasse for leilighetene i første.

Her blir det lett å finne noe som passer fint, nesten uansett hvilken livsfase du befinner deg i.

Det blir god standard – glatte vegger uten listverk rundt de store vindusflatene skaper et stilrent inntrykk, god takhøyde gir et hjem med fint innslag av dagslys. Lysforholdene blir svært bra. De aller, aller fleste får fin natur å hvile øynene på gjennom vinduene sine, og i de øverste etasjene blir utsikten virkelig flott med skog og rullende åser mot horisonten. Badet er flislagt med fliser på 30×60 på veggene, 30 x 30 på gulv og mosaikk i dusjnisjen. På badet får du også opplegg for vaskesøyle, og downlights i taket skaper en stemningsfull, privat sone. Dette blir et perfekt sted å avslutte eller starte en travel dag.

Prikken over i-en blir likevel kjøkkenet. Dette blir levert fra Expo Nova, og vi mener dette er kneppet over standardløsningene de aller, aller fleste prosjekter blir levert med. Her får du et kjøkken med kvalitet og brukervennlighet og et lekkert design. De integrerte hvitevarene vil være av et anerkjent merke. I en normalt stor norsk leilighet tar kjøkkenet både mye plass og oppmerksomhet. I Kantors Utsikt håper vi det blir en pryd.